” Griet is een echte poezen-vriendin. Dat merk je aan het enthousiasme waarmee ze haar gasten ontvangt. De accomodatie is tot in de puntjes uitgerust. Onze kat, Belle heeft een super verblijf gehad vol goede zorgen. Een geruststellende gedachte als je er even tussenuit bent.”

Alain & Ann - Tienen

” Onze witte poes kwam witter en vrolijker dan ooit terug van zijn vakantie!”

Marleen Herbots - Kraainem

” Ik voelde al meteen na de telefonische reservatie dat onze Staf de nodige aandacht en affectie zou krijgen bij jullie tijdens onze afwezigheid. En effectief, hij blaakte van gezondheid toen we hem terug gingen ophalen! Hij had het zeer goed gesteld op hotel. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik maken van jullie kattenhotel.”

Kris Rudolf - Top - Boutersem

” Wij waren heel tevreden over de opvang voor onze poezen, alles was perfect in orde en verzorgd, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Niet twijfelen voor de volgende vakantie planning, bedankt Griet!”

Rafaëla Vanoverschelde - Hoegaarden

” Dit is een 5-sterren hotel voor poezen! Griet is heel professioneel bezig en heeft onze poezen heel goed verzorgd. De chalets zijn supergezellig en kraaknet. Griet, nog eens bedankt voor je goede zorgen! Onze vakantie was dubbel zo aangenaam omdat onze lievelingen in goede handen waren.”

Peter & Katrien Lion-Vranckx

” Bedankt voor de uitstekende verzorging van onze poesjes tijdens onze vakantie! Verwenverblijf! Wij (& zij) komen zeker terug.”

Wendy Derwael & Sven Ceuppens - Tienen

” Ik ben heel tevreden over het verblijf van Miu in cats@home. De familie is gerust op vakantie geweest. Miu heeft zich zonder problemen thuis terug kunnen aanpassen. Een tevreden kat dus!”

Fabienne Quataert

” Ik kan niet genoeg zeggen hoe dankbaar wij zijn met de goede zorgen die cats@homeonze katten Luna en Leo heeft verstrekt . Het was de eerste keer wij onze katten 2 weken naar een kattenhotel brachten en de ervaring was beter dan goed. Vanaf het eerste gesprek zal u merken dat Griet een extra inspanning levert om uw katten op gebied van favoriete speelgoed, voedsel, enz. te leren kennen. Het meest van al waarderen wij de persoonlijke aandacht die Griet toont tov de katten door met hen bezig te zijn om hun vertrouwen te winnen en hun veel aandacht en speeltijd te geven zodat zij zich thuis voelen! Toen we de poezen gingen ophalen waren ze ontspannen en gelukkig. Ik zal voortaan geen zorgen hebben tijdens onze vakantie, wetende dat zij in goede handen zijn, dank u Griet, je bent de beste!”

Monica Kühne