Accomodatie

Alleen of met meer

Er zijn 10 chalets waarin 1, 2 of eventueel 3 katten van dezelfde familie kunnen verblijven. Er zijn een paar chalets die onderling kunnen verbonden worden om een familiekamer voor ‘grote gezinnen’ te maken.

Comfort en Veiligheid

De chalets zijn goed geïsoleerd en voorzien van een thermostatisch controleerbare verwarming om onze gasten een aangename omgevingstemperatuur te verschaffen. Elke chalet heeft zijn eigen overdekte en afgesloten buitenren waartoe de katten toegang hebben naargelang het hen zint. De buitenren is zodanig ontworpen dat ze maximaal profiteren van zonlicht en frisse lucht. Om te waken over de gezondheid van onze gasten zijn er semi-transparante panelen geplaatst tussen de individuele rennen zodat ze elkaar wel kunnen zien, maar niet in direct contact kunnen komen. Zo voelen ze zich niet bedreigd door ‘vreemde’ katten en is er geen uitwisseling van kiemen mogelijk.

De buitenrennen geven uit op een veiligheids-sas zodat zelfs de meest avontuurlijke katten in ons kattenhotel veilig binnenshuis blijven!

Maak een afspraak

Klik Hier