Gezondheid

Waken over de gezondheid van uw kat is prioriteit voor ons. Uitsluitend katten van éénzelfde huishouden mogen bij elkaar zitten. Rechtstreeks contact met andere poezen, zelfs met onze eigen, is niet mogelijk; dit vooral om overdracht van (verborgen) ziekten te voorkomen maar ook om het stress niveau zo laag mogelijk te houden.

Dierenarts

Een dierenarts zal dagelijks onze gasten bezoeken in het kattenhotel (inclusief in de prijs). Indien er zich een medisch probleem voordoet, kan er onmiddellijk ingegrepen worden. Opgelopen medische onkosten worden vereffend bij ophaling van de kat.

Zelfs indien uw kat een medisch probleem heeft van niet besmettelijke aard op het moment dat u moet vertrekken, kan na overleg met onze dierenarts het verblijf eventueel bij ons toch doorgaan. Uw kat zal dan in een speciaal voorziene isolatieruimte de nodige verzorging en behandeling krijgen tot hij weer voldoende gezond en wel is om zijn eigen chalet te betrekken.

Vaccinatie

Ter bescherming van hun eigen gezondheid en die van onze andere gasten, moeten alle poezen die bij ons verbijven in orde zijn met hun vaccinaties. Het laatste vaccin (niesziekte, kattenziekte en leucose) moet ten minste 10 dagen vóór aankomst toegediend worden. Gelieve het vaccinatieboekje mee te brengen als bewijs..

Nazicht bij aankomst

Het is belangrijk dat u tenminste enkele dagen vóór aankomst een vlooienbehandeling toepast (pipet); indien er toch in- of uitwendige parasieten gevonden worden, zal onmiddellijk een aangepast anti-parasitair product toegediend worden, dit is een bijkomende onkost.

Sterilisatie/Castratie

Alle poezen ouder dan 6 maanden moeten gesteriliseerd of gecastreerd zijn om aanvaard te worden in ons kattenhotel.

Transportkooi

Gelieve uw kat in een aangepaste en veilige transportkooi binnen te brengen. Wij kunnen eventueel een kooi uitlenen tegen betaling van een borgsom.

Maak een afspraak

Klik Hier