Tarieven

Onze tarieven worden aangerekend per dag en starten op de dag van aankomst. Indien de poes opgehaald wordt vóór 12 uur ’s middags op de dag van vertrek, wordt deze dag niet aangerekend. Er is echter een minimum tarief van 33 € per verblijf.

  Zomer Tarief Winter Tarief
1 kat 11 € 12 €
2 katten 18 € 19 €
3 katten 24 € 25 €

Bij ons wordt elke chalet individueel verwarmd dus om de kosten helpen te dekken is er een winter tarief vanaf 15 oktober t.e.m 15 april.

Beschikbaarheid

Om te weten of er plaats beschikbaar is voor uw kat in ons kattenhotel, kan u ons als volgt contacteren:

Bevestiging

Eens de beschikbaarheid van een plaats bevestigd is door ons en u wil doorgaan met een definitieve reservatie.
bieden wij 2 mogelijkheden aan:

Betaling

Zogauw wij uw reservatie bevestigd hebben, is er voorschot van 25 % van het totale bedrag te betalen (minimum 15€). Een reservatie kan slechts 3 werkdagen geldig blijven zonder ontvangst van het voorschot. Betalingen kunnen uitgevoerd worden door overschrijving via de bank ofwel contante betaling ter plaatse op het moment van reservatie (zie gegevens op het boekingsformulier). Het resterende bedrag is te betalen op de afgesproken dag van aankomst. (geen bancontact)
Bijkomende onkosten opgelopen tijdens het verblijf zoals medicatie, dierenarts factuur of extra dagen, moeten vereffend worden bij ophaling van de kat.

Nuttige informatie

Betaalde voorschotten worden niet terugbetaald in geval van annulatie minder dan 30 dagen voor de datum van aankomst. Bij annulaties minder dan 7 dagen voor datum van aankomst blijft het totale bedrag te betalen.

Er is een minimum reservatie periode van 5 dagen tijdens het Kerst- en Paasverlof.

Indien de kat reeds vóór het einde van zijn gereserveerde verblijfsperiode opgehaald wordt, is er geen terugbetaling van de resterende dagen. Ook indien de kat op een latere dan de afgesproken datum aankomt, en we hier minder dan 1 week op voorhand van verwittigd worden, zal het volledig oorspronkelijk gereserveerd aantal dagen aangerekend worden. Dank u voor uw begrip hieromtrent.

Voor een vlot verloop van check-in en check-out vragen wij om het afgesproken uur zo goed mogelijk te respecteren. Indien u om een of andere reden dat afgesproken uur niet haalt, gelieve telefonisch contact op te nemen om een andere afspraak te maken.

Ons hotelletje is gesloten op Nieuwjaarsdag, Paasdag en Kerstdag. Kerstavond geopend tot 12u.

Vermits wij geen vaste openingsuren hebben, vragen wij u telefonisch contact op te nemen om een dag en tijdstip af te spreken voor een bezoek aan ons kattenhotel.

Maak een afspraak

Klik Hier